PROJECTES

 • COLEING PORTER

  video01Coleing Porter! És el projecte personal de Xavi Maureta i Clara Luna. Liderat pels dos artistes, és un treball que engloba l’experiència contrastada de Xavi Maureta amb la veu emergent i en continu ascens de Clara Luna. Així doncs, aquest és un projecte conseqüència d’una suma, el pes de l’experiència i la força d’una nova veu. La suma de l’extraordinària i versàtil veu de Clara Luna, i músics de la talla de Rai Ferrer, José Alberto Medina, Jordi Bonell i Xavi Maureta amb la meravellosa música de Cole Porter, fa d’aquest treball un plaer per les orelles més exigents i sensibles.

 • JERôME LAVOIX

  foto-cantaJerôme LaVoix. Una col·lecció de joieria musical en forma de cançons internacionals de l’època moderna, desgranades per la veu estilitzada, tan contundent com sensual, de Jerôme LaVoix acompanyat del seu quintet músic-convivencial. Els oferim les perles més delicades de grans compositors mundials, enfilades pel sentiment, servides en safata de plata i porcellana xinesa. Interpretacions sentides, viscudes. A vegades punxants i estripades; de vegades dolços i xiuxiuejades a cau d’orella pel murmuri vocal excitant, tan personal, de Jerôme LaVoix. Com va cridar una espectadora anònima embadalida a meitat d’un memorable concert: “Jerôme, em vénen ganes de casar-me …”. Per més informació visita el web: http://www.jeromelavoix.com  Captura de pantalla 2014-07-07 a la(s) 15.07.29

 • CONDICIÓ HUMANA

  CollageCondició Humana. La formació està integrada per Gorka Benítez (saxo tenor), Albert Bover (piano), David Mengual (contrabaix) i Xavi Maureta (bateria). És el gener de 1997 quan neix el conjunt de Jazz Xavi Maureta-Condición Humana. El quartet,integrat per quatre músics experimentats i liderat pel bateria Xavier Maureta, desplega totes les seves possibilitats a partir de composicions originals. El conjunt té una sonoritat pròpia que es caracteritza per la solidesa de la base rítmica, la riquesa harmònica i les esplèndides melodies que potencien l’expressivitat del solista. En aquesta formació es conjuga la tradició i l’avantguarda, de forma que sense perdre les referències del Jazz clàssic s’exploren noves vies rítmiques i harmòniques, tenint sempre en compte la voluntat i necessitat artistica d`arribar a les audiències mès diverses. El grup va rebre el premi al grup de l’any 1998,que atorga l’Associació de músics de Jazz de Catalunya.

 • MAURETA KOLKER

  Maureta-Kolker NY Band que lideren el bateria Xavi Maureta i el multiinstrumentista Adam Kolker. Es tracta d’un quintet que combina dos punts de vista sobre les composicions originals i uneix dues de les escenes més interessants del jazz actual: la de Nova York i la de Barcelona. Frescor, profunditat, sensibilitat i una perfecta harmonia entre la tradició i la modernitat, caracteritzen la posada en escena d’aquesta banda.

 • LISBOA CENTRAL CAFÈ

  El Lisboa Zentral Cafè està format per Joan Alavedra (acordió), Rai Ferrer (contrabaix), Salvador Boix (flauta i mandolina), Oriol Camprodon (clarinet) i Xavier Maureta (bateria i veu), i es dedica a un repertori de música popular instrumental ballable i de concert, amb aromes i sabors sonors d’arreu del món, centrat en l’últim segle. 

 • DUO / SOLO

  XAVI MAURETA SOLO: Xavi Maureta presenta el concert del seu últim disc, animals exòtics, jugant un espectacle en solitari com a cantant i guitarrista.
  Ell també dóna concerts plens de sentiment i emoció amb un repertori de cançons que va des de cançons originals, a través d’estàndards de jazz, cançó napolitana i la música brasilera, per filmar les puntuacions, també amb el mateix format en solitari.

 • INSTINT ANIMAL

  Captura de pantalla 2014-07-07 a la(s) 15.01.20INSTINT ANIMAL són:
  Llibert Fortuny – saxo alt
  Martí Serra – saxo tenor
  Jordi Matas – Guitarra
  Rai Ferrer – contrabaix
  Xavi Maureta – bateria

  XAVI MAURETA – INSTINT ANIMAL és la nova formació liderada per aquest baterista i compositor barceloní.
  En aquesta ocasió, Xavi Maureta aposta per la formació de quintet amb dos joves talents, un al saxo alt i l’altre al tenor, i una sòlida base rítmica que funciona amb gran solvencia des de fa bastants anys.
  La música d’aquest grup, són composicions de Xavi Maureta creades per aquesta formació i pensant en aquests músics. El tàndem explosiu Marti Serra – Llibrert Fortuny, molt ben compenetrats ja que van compartir estudis i casa a Boston (USA), interacciona amb els experimentats Rai Ferrer, Jordi Matas i Xavi Maureta, donant un resultat que combina potència, sensibilitat, calidesa i profunditat.
  Frescura i maduresa, recerca i tradició, energia i sensibilidat són els ciments sobre els que Maureta ha edificat aquest grup de jazz que sens dubte serà capaç de satisfer les audiències més exigents .

  Xavi Maureta Instint Animal es va estrenar al Jamboree jazz club de Barcelona l’abril de 2002.

  Amb aquesta formació ha actuat entre d’altres:

  Festival Internacional de Jazz de La Paz (Bolivia), 2004.
  Festival Internacional de Jazz de Mechelen (Bèlgica), 2004.
  Mercat de Música Viva de Vic, 2004.
  Mas i Mas Jazz Festival. Barcelona, 2004.
  Festival de Jazz de Figueres, 2003.
  Cicle de jazz Contrabaix. Stant Feliu de Llobregat, 2003.